БАД „ЖЕНШЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ“ И ОТГОВОРИ

женшен и пчелно млечице

БАД „Женшен и пчелно млечице“ и отговори

Днес ще отговаря на всички ваши въпроси. Но, първо, искам да поговорим за един продукт, който много малко хора оцениха. Ако го използвате, сами ще си отговорите на въпросите, които ми зададохте.

Става въпрос за биологично активната добавка „Женшен и пчелно млечице“.

Какво представлява пчелното млечица?

Това е специален секрет от жлезата на пчелите, с която хранят личинките. С него също така се изхранва пчелата майка, която снася яйцата. Благодарение на това хранене пчелите порастват силни и се превръщат в медоносни.

В традиционната китайска медицина пчелното млечице се използва над 3 000 години, защото то има висока биологична достъпност за нашия организъм. Също така е с уникална структура.

 • Състои се от компоненти, които осигуряват пълноценна работа на целия организъм.
 • Съдържа протеини, мазнини, въглехидрати, които са необходими за правилната работа на всички системи и органи.
 • Съдържа цялата група витамини В, от 1 до 12.
 • Съдържа силни антиоксиданти като витамин С и Е.
 • Съдържа витамин D, който е необходим за имунната система.
 • Съдържа много макро- и микроелементи – желязо, силиций, калций, магнезий, които са важни за здравината на костите и за кожата.
 • Съдържа ферменти.

Точно този състав прави пчелното млечице уникален компонент, който може да се използва понякога като допълнителен продукт при лечение на сериозни заболявания и често за превенцията им.

пчелно млечицеСВОЙСТВА

Много добре и дълбоко е проучено пчелното млечице от класическата медицина. При клинични изпитания американските лекари са установили, че е питателен продукт за организма, но и че увеличава количеството на еритроцитите и повишава нивото на хемоглобин. Активно подсилва обменните процеси и обновяването на тъканите. Това го прави подходящо за хора, претърпели операция или изгаряния. Освен това, прави и костите по-силни. Заради това се препоръчва и след счупвания.

Пчелното млечице има силни антибактериални свойства. Малко са природните продукти в традиционната китайска медицина, които силно въздействат при лечение на златист стафилокок. Пчелното млечице унищожава бацилите на туберкулозата, препоръчва се при всеки вид пневмония, унищожава плесента и дрождите в тялото.

Негово важно свойство е, че нормализира кръвното, тоест не го повишава или намаля, а го нормализира. В резултат на това подобрява еластичността на съдовете, разширява ги, намалява нивото на лошия холестерол. И точно тези свойства правят пчелното млечице продукт номер едно при инсулт и инфаркт.

За всяко заболяване, което е свързано със съдовете и вените, например варикозно разширени вени или възпаления, пчелното млечице ще ви помогне. Успешно премахва възпалението и повишава еластичността на вените.

Традиционната китайска медицина много широко го използва и като цяло препоръките са сходни с тези на западната медицина. Също се използва при проблеми на сърдечно-съдовата система – невроза, след инфарктно състояние, стенокардия. Използва се и при бъбречна и надбъбречна недостатъчност. Подходящо е за лечение на простата и, като цяло, заздравява половата система на мъжете. При жените пчелното млечице се препоръчва при лечение на безплодие, недостатъчни яйцеклетки. Много добър помощник е и в периода на менопаузата.

Много активно се използва като спомагателен продукт за лекуване на заболяване на кръвта и кръвотворните органи. Пчелното млечице може напълно да възстанови лигавицата на дихателните пътища и бронхите. В Китай се използва при лечение на подагра, болки в ставите, ревматични заболявания. То обновява кожата и заради това широко се употребява в китайската козметология.

ЖЕНШЕН

Втората силна съставка е женшенът. Нашата компания използва във всички продукти шестгодишен женшен, който има пълната скала на биологично активни компоненти. В комбинация двете съставки много добре повишават когнитивната функция – работата на мозъка, паметта, концентрацията. Препоръчва се на хора, които имат заболявания като множествена склероза, алцхаймер. Също така тази комбинация нормализира нивото на захар в кръвта.

Биологично активна добавка „Женшен и пчелно млечице”Според китайската медицина, женшенът е корен на живота. Наистина е невероятно растение, което има огромен спектър на лечебни свойства за човешкото тяло. Женшенът е уникално растение, защото съдържа в себе си сапонин, който се нарича гинсенозид. Той не се съдържа в нито едно друго растение. Неговата уникалност се състои в това, че снабдява мозъка, всички клетки в организма и кръвта с кислород. Благодарение на това нашето тяло работи така, както трябва. Ако има достатъчно кислород в кръвта се повишава енергийния потенциал, физическата активност, издръжливостта.

В китайската медицина женшенът е оценен, защото спомага за добрата сексуално активност както при мъжете, така и при жените. Което е важна част от живота на всеки човек.

Освен сапонин, женшенът съдържа органични киселини, мастни киселини, аминокиселини, пектин, алкалоиди. Този състав подобрява работа на стомашно-чревния тракт. Заради това биологично активната добавка се препоръчва при лечение на язви на дванадесетопръстника, язви в стомаха, колит.

За кого е тази добавка?

Невероятна добавка, която все още не е оценена от хората. Тя ще ви помогне да оздравеете по-бързо.

 • Като цяло тази добавка се препоръчва на хора, които са преминали през тежко боледуване и се нуждаят от бързо възстановяване на организма.
 • Препоръчва се на хора, които често боледуват и бавно се възстановяват, защото добавката повишава имунитета.
 • Препоръчва се на мъже и жени с репродуктивни проблеми.
 • Биологично активната добавка се препоръчва и на хора, които имат проблеми с черния дроб като цироза. Спира разрушаването на клетките на черния дроб.

ПРИЕМ

Една капсула на ден по време на хранене. По-добре да се приема сутрин, преди 12 часа.

Защото е силно активен продукт, се препоръчва да се пие на курс от три седмици, а след триседмична почивка може да повторите.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Активно намалява нивото на захар. Ако приемате лекарства с тази цел, първо се консултирайте с вашия лекар.

Хората, които приемат варфарин за разреждане на кръвта, също трябва да се консултират с лекаря си.

При бременни, кърмачки и деца.

Не препоръчвам тази добавка на хора с онкологично заболяване. Защото пчелното млечице съдържа фактор на растежа. За тях не се препоръчва и женшен.

На всички останали я препоръчвам, защото ще удължи активния ви живот, ще отдалечи състаряването на организма и ще удължи менталната младост.

ВЪПРОСИ

Може ли да се пие напитката „Антистрес“ от хора с деперсия и паник атаки?

Интересна напитка, която съдържа две важни аминокиселини: триптофан и глицин, които намаляват раздразнението, премахват леката депресия, помагат при нарушения на съня.

антистрес

Но за хора, които приемат антидепресанти, трябва да знаят, че не се препоръчва да приемат продукти с билки, особено с жълт кантарион. 90% от случаите билката намалява действието на класическите лекарства. За това трябва да се избере едното или другото, но, разбира се, трябва да се консултирате с лекар. Напитката няма да се справи с по-тежки случаи, тя се препоръчва за лека, умерена степен на депресия.

Може ли БАД „Женшен и пчелно млечице“ да се приема в програмата женско здраве за нормализиране на хормоналния баланс?

Да. Препоръчва се при безплодие, менопауза, проблеми с месечния цикъл, защото нормализира хормоналния баланс.

Какво препоръчвате при безсъние?

БАД „Женшен и пчелно млечице“ и напитката „Антистрес“, защото нормализира фазите на съня. Препоръчвам ви и магнезий, защото често нарушаването на съня е свързано с недостига му.

Какви продукти предлагате против херпес?

Херпесът е вирусно заболяване, което щом попадне в кръвта, цял живот циркулира в нея. За да не се показва той, трябва да поддържате силна имунната си система. Препоръчва се два пъти в годината да приемате комплекса с гръцки орех, защото не само унищожава паразитите, но и вирусите в кръвта. Така този вирус отслабва. Също така „Глутатион“, защото почиства клетките на организма и „Цитрокалцевит“, който нормализира киселинния баланс в организма. И БАД „Женшен и пчелно млечице“, който повишава имунната система. Всяка добавка приемайте по един или два месеца, в зависимост от възрастта и колко често се проявява херпеса.

Имате ли продукти за ниско кръвно?

Нямаме такива продукти.

А продукти за високо кръвно?

златен амарантТук са подходящи всички продукти, които подобряват еластичността на съдовете и понижават лошия холестерол. Тоест „Златен амарант“, БАД „Женшен и пчелно млечице“, комплекса с екстракт от гроздови семки.

Кои превръзки се препоръчват за деца над 11-годишна възраст?

Ако има някакъв секрет, тогава препоръчвам превръзките със сребро. Ако става въпрос за момиче, което е с менструация, се препоръчват превръзките с алое вера „Нефритена свежест“.

Какво се препоръчва на хора, които не пият вода?

Препоръчвам им да пият вода! Ако това не са възрастни на 100 години, които не могат да оценят адекватно това, което им се казва, то на всички други трябва да обясните, че водата е важна, както и въздуха. Без храна човек може да оцелее 60 дни, но без вода – 5-7 дни. Без нея изсъхваме отвътре. Ако не се пие вода, всички токсини остават в организма и не протича естествена детоксикация. Кръвта става гъста, а това е прекият път към образуване на тромби. Всичко това обяснете на човека, който не пие вода. На всеки час трябва да се пие по една чаша вода.

Нещо може ли да препоръчате при проблеми със ставите?

Колаген, „Калцемарин“ и наколенки с турмалин.

Нещо повече бихте ли казали за белия трън и инсулиновата резистентност?

Силимаринът, който се намира в белия трън, е балсам за клетките на черния дроб. Но тази съставка много добре действа на сърцето, на панкреас, а това действие се изразява в това, че белия трън нормализира нивото на глюкозата в кръвта и предпазва от развитие на инсулинова резистентност и диабет от втори тип.

Колко дълго може да се приема биологичната активна добавка „Гръцки орех“?

Два месеца.

Продукти против подагра?

„Златофит“ и БАД „Женшен и пчелно млечице“.

А има ли продукти при анемия?

Пчелното млечице повишава нивото на желязо в кръвта и нормализира хемоглобина.

Какво ще препоръчате за възстановяване след операция?

„Глутатион“, „Златен амарант“, комплексът „Фукоидан“, защото дава енергия, БАД „Женшен и пчелно млечице“, защото повишава съпротивляемостта на организма.

Може ли без почивка да се приема колаген и протеинови миксове?

Без почивка не може да се приема нищо. Може да се направи дълъг курс от три месеца, но след това един-два месеца почива и пак може да повторите.

Продукти за автоимунно заболяване хашимото предлагате ли?

Нищо не можем да предложим, защото това е сериозно заболяване. Това е хронично автоимунно заболяване на щитовидната жлеза и се лекува под контрола на нивото на хормоните на щитовидните жлези. Ако се намесите в това лечение, може да навредите повече.

Биологично активна добавка има ли за подсилване на организма при онкологично заболяване?

„Златен амарант“, „Цитрокалцевит“, „Бял трън с рибофлавин“, защото черният дроб отговаря за противотуморния имунитет. Заради това трябва черният дроб да е чист и винаги да бъде в кондиция. Също така е „Глутатион“ и „Фукоидан“.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК