ТИАНДЕ – КОРПОРАЦИЯ ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ

ТианДе - корпорация за красота и здраве

ТианДе – корпорация за красота и здраве

ТианДе козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда на базата на древни тибетски и китайски рецепти за красота и здраве. Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и качество на продуктите, бизнес стратегия, обмислена система за обучение, професионален екип ръководители, стабилно финансиране, съвременен мениджмънт и сплотен екип от представители на мрежовия маpкетинг.

Родината на продуктите ТианДе е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Тя се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите ТианДе.

БИЛКИТЕ

При производството им се използват суровини само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай и Тибет, като се провежда щателен подбор и контрол. Билкте се берат през определен период, спрямо лунния календар.

Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9001 : 2008 и GMP, които изискват над 20 000 теста на всяка една билка, която се съдържа в продуктите на ТаинДе.

ТИБЕТ

Мисията на компания ТианДе е да съхранява рецептите на древните лечители и да дарява на хората по целия свят магията на Тибет чрез продуктите си. Билките, които се използват растат в Тибет, но са подходящи за хора от всички географски ширини. Дори на европейците им действат още по-ефективно, защото никога не са ги консумирали.

Според древните лечители трябва да правим всичко по силите си, за да бъдем щастливи, защото лошите мисли разболяват. Тибетската медицина смята, че всеки за себе си трябва да открие баланса между мислите, емоциите, добрата храна и движението. Всичко е насочено към успокояване на този дисбаланс. Ето защо на всеки продукт е отпечатан знакът „ОМ“ – звукът на Вселената.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК