КАКВИ ПАСТИ ПРЕДЛАГА ТИАНДЕ?

пасти

Какви пасти предлага ТианДе?

Пастите са най-различни – и бели, и сини, и червени… Само че не става въпрос за цвета, а когато се избира продукт за грижата на устната кухина, трябва да се избере този, който има най-добрите характеристики.

Днес ще ви разкажем за силните страни на четири вида пасти за зъби от асортимента на компания ТианДе.

ГЕЛ ЗА ЗЪБИ „ТЕЧЕН КАЛЦИЙ”

Гелът съдържа калций – минерален елемент, който е необходим за функционирането и целостта на костния скелет и зъбите. Количеството калций в човешкия организъм е почти 2% от общото тегло на тялото, значително превишавайки съдържанието на всички останали минерали. 99% от калция се намира в костите и зъбите, а останалият 1% е разпределен в меките тъкани и кръвта. Дефицитът на калций в организма преди всичко засяга състоянието на зъбите и устната кухина – в повечето случаи кариесите, пародонтозата, възпалителните заболявания на лигавицата са свързани с хронична липсва на калций.

калций

Гелът за зъби „Течен калций” нежно премахва зъбната плака, предпазва от образуване на кариеси и освежава устата.

ГЕЛ ЗА ЗЪБИ „НАТУРАЛНА БАМБУКОВА СОЛ”

В повечето пасти за зъби с антибактериално действие има съдържание на хлорхексидин и триклозан, които могат да нарушат естествената микрофлора на устната кухина, тъй като убиват и вредните, и полезните бактерии.

А в гела „Натурална бамбукова сол” антибактериалният ефект го има благодарение на натуралния компонент – екстракт от бамбук. Екстрактът ефективно се бори с възпалените венци, предпазва от кървене без да нарушава естествената микрофлора в устата. Не случайно в древността са използвали бамбукови пръчици за почистване на зъбите.

бамбукова сол

Гелът за зъби „Натурална бамбукова сол” притежава антибактериални свойства, бори се с кървенето на венците, предотвратява появата на пародонтални заболявания, както и появата на кариеси и зъбен камък.

Съдържа екстракт от бамбук. Не съдържа хлорхексидин и триклозан.

ПАСТА ЗА ЗЪБИ „ЕСТЕСТВЕНИ ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ”

Пастата за зъби „Естествени океански перли” е създадена по уникалната технология White Bond („залог за белота”). Избелващата технология White Bond нежно почиства зъбната повърхност.

В състава на пастата има натурална перлена пудра, нежни абразивни частици, които много внимателно почистват, възвръщайки на зъбите естествената белота без да повреждат емайла.

океански перли

Освен това, перлената пудра е богата на калций, протеини и аминокиселини, благодарение на което укрепва зъбите.

Пастата за зъби „Естествени океански перли” нежно избелва, премахва пигментните петна, укрепва зъбите.

ПАСТА С ПРОФИЛАКТИЧЕН ЕФЕКТ „ЗЕЛЕН ЧАЙ И ЖЕНШЕН САНЧИ”

Пастата за зъби „Зелен чай и женшен Санчи” осигурява комплексна грижа на устната кухина, тъй като изпълнява основните задачи. Тя идеално почиства плаката, има превантивен ефект срещу кариеси, грижи се за здравето на венците и дарява свеж дъх.

Пастата е подходяща за постоянна употреба, тъй като има нежна почистваща формула. Тя не съдържа флор, чийто излишък може да доведе до разрушаване на емайла. Също така пастата не съдържа парабени – синтетични консерванти, които могат да бъдат вредни за здравето. Не съдържа хлорхексидин и триклозан.

зелен чай и женшен

Пастата „Зелен чай и женшен Санчи” съдържа натурални компоненти. Екстрактът от зелен чай и ментол имат изразено антибактериално действие по отношение на бактериите, които предизвикват възпалителни процеси в устната кухина. За разлика от хлорхексидина и триклозана те не нарушават баланса на микрофлората, не предизвикват гъбични заболявания и пристрастяване.

За доброто състояние на венците се грижи екстрактът от женшен Санчи, който помага за нормалното кръвообращение и обменните процеси в тъканите на пародонта, като увеличава проникването на хранителните вещества.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК