МЛАДА КОЖА ИЛИ ОСТАРЯВАНЕ? ИЗБОР ВИНАГИ ИМА!

кожа

Млада кожа или остаряване? Избор винаги има!

Видяхте ли вече първите признаци на стареене по вашата кожа? Не се примирявайте с тях, удължете младостта й!

Как? Използвайте продуктите за грижа на кожата от серия Pro Comfort!

Pro Comfort – това са уникални маски, които притежават силно изразени подхранващи, хидратиращи, тонизиращи, възстановяващи свойства. Това гарантира изумителния ефект на подмладяване и красота!

ПОДМЛАДЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ „КОЕНЗИМ Q10”

Маската е подходяща за всяка възраст и всеки тип кожа. За зряла кожа се препоръчва да се направи седмичен курс, благодарение на който се получава ефекта на физиологично натрупване на полезни вещества в кожата. По този начин се избягва преждевременното стареене и се намалява дълбочината на бръчките.

коензим

В състава на маската има коензим Q10 и хидролизиран колаген.

Коензим Q10 е най-силният в козметологията антиоксидант, който забавя стареенето на кожата. Той се бори със свободните радикали и последствията от разрушителната им дейност върху кожата. Благодарение на коензима клетките получават енергия за постоянно обновяване. Неговото действие може да се сравни с непрекъснатата работа на малка батерия.

Маската има антиоксидантно действие и стартира процеса на подмладяване в кожните клетки. Също така намалява дълбочината на бръчките, подобрява тургора и еластичността на кожата.

РЕВИТАЛИЗИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ „ЛИНЧЖИ”

Прекрасен продукт за зряла кожа. Маската, благодарение на ценния си състав, забавя появата на признаците на стареене и помага в борбата с пигментните петна.

линчжи

В състава има екстракт от гъба линчжи и хидролизиран колаген.

От древни времена китайките използват гъбата линчжи за поддържане на своята красота и удължаване на младостта си, тъй като тази гъба-чудо съдържа в себе си ефективни компоненти за изсветляване на кожата. Гъбата има много сложен и богат състав, благодарение на който се поддържа красотата и младостта на кожата. Нейната уникалност се състои в това, че въздейства върху кожата на дълбоко ниво, като я насища с кислород и в същото време неутрализира пагубното действие на свободните радикали. Освен това, линчжи съдържа природни UV филтри, а също така микроелементи, органични киселини, полизахариди, кумарини, витамини, фитонциди, тритерпени, ганодермични киселини, германий. Благодарение на тях тя буквално „възражда” кожата, подхранва я, изсветлява и подмладява.

Маската подхранва, хидратира и подобрява цвета на лицето. Също така защитава кожата и я предпазва от преждевременно стареене.

ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ „ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА”

Идеален продукт за суха кожа, подходящ за всяка възраст в периода, когато кожата изпитва жажда и буквално „си проси вода”. Маската е истинско спасение от сухия въздух. Дори еднократното прилагане ще ви помогне да усетите ефекта на „мигновената красота”, а при редовна употреба – за дълго време ще запази тонуса и младостта на кожата.

хиалуронова киселина

В състава има хиалуронова киселина и хидролизиран колаген.

Комбинацията на хиалуроновата киселина и хидролизирания колаген осигурява ефекта на мигновена красота. Хиалуроновата киселина се разпределя добре по цялата повърхност на кожата, образувайки тънък филм, който активно абсорбира влагата от въздуха. Това помага да се увеличи съдържанието на свободна вода в роговия слой, а също така създава ефекта на допълнителна влажност, който помага за намаляване на изпаренията от повърхността на кожата. Видимо се подобрява външния вид, тя става „запълнена” отвътре.

Маската помага за възстановяването на кожата. Също така помага да се укрепи защитната епидермална бариера. Използването на маската ще ви помогне да премахнете усещането за сухота и стегнатост, подобрява текстурата и тургора на кожата.

ОБНОВЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ С ФУЛЕРЕНИ И ПОЛИПЕПТИДИ.

Още от името на продукта се разбира, че тази маска е предназначена за обновяване на кожата. Маската от серия Pro Comfort бързо хидратира, защитава, възстановява. Буквално след15-20 минути кожата на лицето става по-свежа, сияйна и отпочинала! Още след първото прилагане тя буквално „изтрива” следите на умора от лицето – експресно обновяване за няколко минути.

полипептиди

Маската е подсилена с високоефективни компоненти.

Комплекс: пептиди + хиалуронова киселина + колаген:

  • Подобряват тонуса на кожата;
  • Забавят процеса на преждевременно стареене;
  • Активират производството на колаген.

Витамин В3 (ниацинамид):

  • Изглажда бръчките;
  • Защитава кожата от стареене.

Натриев хиалуронат – отличен овлажнител за кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МАСКИТЕ

PRO COMFORT

Маските имат максимално комфортна употреба. За да освежите кожата и да й подарите подмладяващ ефект, просто поставете маската върху почистена кожа на лицето и шията за 15-20 минути. След процедурата отстранете маската и изплакнете лицето с вода.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК