МЛАДИ СМЕ: ДА СЛОЖИМ ПАУЗА НА СТАРЕЕНЕТО НА ОРГАНИЗМА

стареене

Млади сме: да сложим пауза на стареенето на организма

Ще започнем с това, че понятието старост за всеки е различно и зависи както от региона на пребиваване, така и от времето, в което човек живее. Днес жените на 35 години е нормално и дори правилно да се наричат момичета, а след 60 години вече не се определят като в преклонна възраст – хората на тази възраст се наричат по-старо поколение. А преди няколко века всичко е било по друг начин.

Тръгвай си, старице, тъжно ми е

Спомнете си великото произведение на Лев Толстой „Война и мир”. Как си представяте графинята, майката на Наташа Ростова? Много ще кажат, че е стара, тъй като дори в романа се среща: „Старата графиня Наталия Ростова – майка на голямото семейство Ростови”. А е само на 45 години! Според сегашните определения, разбира се, не е младо момиче, но не е и старица. Старата жена от романа на Достоевски „Престъпление и наказание” е била на 42 години, а Мария Гавраиловна от „Снежна буря” на Пушкин не била вече млада: „Тя е била на 20 години”.

стареене

Съгласете се, това е несправедливо! Тъй като сегашната осъзната и, ще го кажем така, благодарна младост започва около 35 години. В това време, когато имате възможността да живеете комфортно, да пътувате, да се погрижите за здравето си, не само физически, но и психически.

Чувствам се млада!

Днес средната продължителност на живот е около 83 години за жените и 78 години за мъжете. Някои учени смятат, че биологически на човек се дават около 120 години. А средната продължителност на живот в началото на XIX век в света е била 29 години. По-късно, в средата на века, тя започнала бавно да се увеличава. Например, в Русия – до 34 години, а в Англия – до 32 години. А през средата на ХХ век, благодарение на развитата медицина, подобрения начин на живот, появата на нови технологии, средната продължителност се е увеличила почти двойно (от 34 до 65 години).

Всичко това се дължи на факта, че хората са започнали да спазват правилата за хигиена, да се грижат за здравето си и за себе си. Не всеки го прави, но информацията е достъпна за всички. По-рано основните причини за смъртността са били войната и епидемиите от бактериални заболявания. Например, най-известната е чумата. Но всичко се промени, и въпреки всички постижения на ХХ век, трябва да се търси нов подход за борбата със стареенето.

стареене

Сделка?

Имаме добра новина: с годините си може да сключите сделка. За това е нужно да знаете какво точно се случва в организма и с какво да му помогнете. Най-правилният вариант е да не чакате „сривове” в работата на всички системи, а да си дадете всичко необходимо: от чиста храна и нутритивна подкрепа до физическо натоварване.

Функционалният комплекс „Геропролин”* е продукт, който помага за борбата с основните причини за стареенето. Важно е да знаете, че това е профилактично средство. Харесва ли ви как се чувствате и как изглеждате сега? Тогава го запазете!

геропролин

Какво е старост? Много ще кажат, че това е умора, безпомощност, болести, проблеми с паметта и др. Искате да живеете дълго, но не искате да бъдете стари. „Геропролин” е изборът за тези, които планират:

  • На 50 години да бъдат млади и енергични.
  • На 60 години да имат здрава кожа и блестяща коса.
  • На 70 години да имат здрави кости и еластични съдове.
  • На 80 години да имат остър ум и силна памет.
  • На 90 години да бъдат активни и бодри.

Започнете да се грижите за възрастта си сега, за да се наслаждавате на младостта и активността в бъдеще!

*Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК