НЕОБИЧАЕН ЧЕРЕН ЧАЙ ЗА НОСИ СИЛИ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ

златен корен

Необичаен черен чай за нови сили и допълнителна енергия

Ние често разказваме в своите статии за билкови чайове, но рядко говорим за черните, които също много се харесват! Сега ще се коригираме! Днес подробно ще разкажем за черния чай със златен корен, един от чайовете от серия „Доктор Тайга” на компания ТианДе!

Вкусният черен чай със златен корен е нов начин на живот, правилно хранене и свежи сили за ежедневни победи!

РОДИОЛА

В състава на чая е добавено ценното растение розова родиола, или златен корен.

Родиолата често е наричана сибирски женшен, защото полезните свойства на тези растения са много близки.

чай

Златният корен е станал известен преди 2000 години. Хората често са го използвали при различни заболявания. Смята се, че след прием на златен корен, човешкият организъм се подмладява, напълва се с жизнена сила, устоява на болести, повишава издръжливостта.

Днес стойността и полезните свойства на родиолата са потвърдени научно. С право се смята за уникален природен еликсир за здравето и биостимулатор. Ползата му се крие в специалния състав.

Древно алтайско поверие гласи: този, който намери златен корен, ще бъде щастлив и здрав до края на дните си. Китайските императори организирали специални експедиции, които да търсят това растение. Коренното население на Алтай внимателно е криело местата, където растял златният корен. Начините на употреба били тайна и се предавали от баща на син.

растение

Днес това растение се използва от овчари и ловци на Алтай за възстановяване на силите и енергията през дългите и тежки преходи. Златният корен премахва умората, възвръща яснотата на мислите и повишава тонуса.

Проучено и доказано е, че родиолата притежава цял комплекс от полезни свойства:

  • Повишава работоспособността, вниманието, подобрява паметта;
  • Улеснява тежките физически натоварвания;
  • Стимулира обменните процеси;
  • Повишава остротата на зрението и слуха;
  • Явява се силно имуномодулиращо средство;
  • Тонизира, успокоява, нормализира съня;
  • Оказва комплексно стимулиращо действие на организма.

Освен изброеното, родиолата се отнася към силните природни адаптогени заедно с растения като елеутерокок, женшен, жълт кантарион. Приема на златен корен повишава съпротивата на организма към стрес, предизвикан от негативните фактори на околната среда.

родиола

Спортистите

В отделна точка може да се отдели ползата за спортистите. На хора, които се занимават с плуване, бодибилдинг, лека атлетика и друг вид спорт с висока интензивност на натоварване, се препоръчва да приемат родиола в качеството на адаптогенно фитосредство. Под влиянието на интензивните физически натоварвания в главния мозък се нарушават обменните процеси. Концентрацията на гликоген намалява, освен това се увеличава обема на млечната киселина. Това води до активиране на анаеробни процеси с намаляване на енергийните запаси на мозъка. Резултат от такива процеси е умора и слабост. Златният корен нормализира обменните процеси в мозъка и подобрява съпротивата към стрес.

спорт

Розовата родиола е един от най-мощните адаптогени, известен в природата. Тя е известна със своите чудесни тонизиращи свойства, подсилва имунитета, поддържа издръжливостта на организма по време на дълго натоварване на работа, включително с голям поток от информация.

чай

Задължително пробвайте вкусния и полезен чай, приготвен от самото сърце на Алтай. Не съдържа аромати и усилители на вкуса, явява се на 100% натурален продукт.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК