ПЛАСТИРИ – ВИНАГИ НА ПОМОЩ!

пластири

Пластири – винаги на помощ!

Горещото лято ни провокира да приемаме голямо количество течности, да правим разходки до късно и, в следствие на това, постоянно да сме недоспали. За да отидете на работа в приятен вид, препоръчваме ви да се запасите с пластири!

Тези малки хидрогелови „възглавници” едновременно ще ви помогнат за бързото премахване на отоците и ще възстановят свежия вид на зоната под очите. Освен това, има възможност за компактно опаковане на пластирите, по 2 броя. Тънката и лека опаковка ще се побере във всяка опаковка или козметична чантичка. А когато са ви необходимите пластирите, веднага ще ви помогнат.

Маската представлява пластичен лист с желеобразна консистенция, повтарящ скулптурните очертания на лицето. Плътното прилепване осигурява термоефект и прекрасно попиване на подхранващи вещества.

Компания ТианДе предлага пластири с различен активен състав.

  • Пластирите с полизахариди от ирландски червени водорасли и кафяви водорасли модзуку не само помагат за излгаждането на мимическите бръчки, правят контура на долния клепач по-ясен, хидратират и стягат, но също така съживяват изтънялата кожа на клепачите.

водорасли

  • Пластири с пептиди. Този компонент помага на кожните клетки да изпълняват своите функции на 100%, както през младостта. Един от най-ефективните пептидни комплекси е Matrixyl 3000. След нанасяне върху кожата неговите молекули попадат директно в целта и активират процеса на регенерация на умиращите клетки.

пластир с пептиди

  • Пластири с хидролизиран колаген. Кристалната колагенова маска за клепачи от корпорацията съдържа хидролизиран колаген, чието действие е подсилено с витамините Е и В5. Работейки заедно, тези компоненти помагат за намаляване на торбичките, тъмните кръгове и бръчките под очите.

колаген

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанесете върху почистена кожа на клепачите. След 15-20 минути махнете маската без да измивате серума. Препоръчва се използване 1-2 пъти седмично.

Изберете вашите спасителни „възглавнички”!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК