ПРЕВРЪЗКИ MAXI И ТЯХНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

MAXI

Превръзки MAXI и тяхното предназначение

Големите превръзки изобщо не са повод за смях! Превръзките с максимален размер са невероятно удобни и практични.

Например, женските нощни превръзки „Нефритена свежест” MAXI са много популярни. Защото точно те помагат на жените да се чувстват уверени и защитени през нощта.

превръзки

През нощта няма възможност често да се сменя хигиенният продукт. Билковите превръзки „Нефритена свежест” MAXI са създадени за сигурна защита и абсолютен комфорт по време на сън. Повишената попивателност, увеличеният размер и по-надеждното укрепване не позволява да пропусне, дори през първите дни.

Естествено „дишащият” горен слой на превръзката спомага за добрата циркулация на въздуха, възпрепятства размножаването на бактерии, а отличната попивателност осигурява бърза абсорбация и запазва чистотата и свежестта за дълго.

Какви са характеристиките на тези превръзки?

  1. Голям размер.

Тя трябва да бъде дълга и широка. Дължината на нощните превръзки е 420 милиметра, дължината на работната повърхност (разположението на слоевете) е 380 милиметра, а ширината 80 милиметра.

превръзки

  1. Високи попивателни качества.

В превръзките „Нефритена свежест” MAXI се използва суперабсорбент Sumitоmo. Това е нов суперабсорбиращ полимер, който се способен да поглъща и задържа влагата много по-интензивно, отколкото абсорбиращите полимери от първо поколение. Абсорбентът трябва да изпълнява две различни функции: да поглъща излишната течност и да я задържа. Суперабсорбентът Sumitomo идеално ги изпълнява, заради което има висока функционалност. В сравнения с нощните превръзки „Нефритена свежест” Супер дебелината на гелообразния слой е 25-30% повече. А самите гранули на гелообразния слой са по-големи. Те надеждно „запечатват” голямо количество течност без да допускат излишна влажност. Важно е да се отбележи, че този абсорбент се използва не само в хигиенните продукти за жени, но и в детските памперси.

MAXI

  1. Защита от протичане.

Превръзката има шест слоя, включвайки четири защитаващи от протичане, и високи влагозадържащи страни по краищата. Това е допълнителна защита от протичане.

превръзки

  1. Сигурна фикасация.

Размерът е оптимален, за да може голяма част от превръзката да бъде както отпред, така и отзад. Крилцата max size със силна фиксация са разположение практически по цялата дължина. Благодарение на вълнообразната форма те удобно се прикрепват към различна част от бельото. Тоест, превръзките повтарят формата му, а благодарение на сигурната фиксация няма място, откъдето да протече.

  1. Комфорт и удобство.

Естественият „дишащ” горен слой осигурява комфорт през целия период. За опасност от парников ефект на превръзките с ниско качество много хора говорят. Той спомага за създаването на патогенна среда, в която активно се размножават бактериите. Може да се появи силно раздразнение, кожен обрив, гъбични инфекции. Заради това е важно превръзките да са направени от качествени материали, а „дишащият” горен слой предпазва от развитието на патогенна среда. И превръзките трябва да се сменят поне на 4 часа през деня и веднага след събуждане сутринта.

MAXI

Превръзките имат анатомична страна и фитомембрана с уникален фитокомплекс, който помага за нормализиране на микрофлората, облекчава дискомфорта, премахва бактериите.

Билковите превръзки „Нефритена свежест” MAXI съдържат патентован фитокомплекс, разработен в НИИ Гуанджоу. Фитокомплексът включва:

  • Екстракт от зелен чай – притежава антибактериално действие, премахва сърбежа и раздразнението.
  • Екстракт от мента – дава усещане за свежест, притежава противовъзпалително действие.
  • Масло от карамфил – притежава противовъзпалително, противогъбично и антисептично действие.

maxi

Билковите превръзки „Нефритена свежест” са надеждна многостепенна защита от протичане, невероятна свежест, комфорт и увереност през всеки ден от месеца!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК