ПРОЛЕТТА Е ТУК. НЕЖНИ ГЕЛОВЕ ЗА ИЗМИВАНЕ.

пролетта

Пролетта е тук. Нежни гелове за измиване.

С идването на пролетта всичко се променя, но едно остава същото – грижата за кожата.. Точно през пролетта е актуален въпросът за хидратацията на кожата, тъй като резките температурни промени и пронизващият вятър буквално ще изстискат всичко от нея…

През пролетта кожата задължително трябва да се овлажнява, защото:

  • Студеният вятър и температурните промени помагат за разрушаването на епидермалната бариера, което води след себе си увеличаване на трансепидермалната загуба на влага;
  • В климатизираните помещения въздухът е много сух, заради това кожата губи запасите си от влага 2-3 пъти по-бързо, отколкото на улицата;
  • UV лъчите разрушават епидермалната бариера, което също води до повишена трансепидермална загуба на влага.

Освен, че трябва да се хидратира кожата, трябва да се почиства и пролетта е точното време. Почистването на кожата през този период не трябва да бъде агресивно или дълбоко. Достатъчно се травмира и стресира кожата през пролетта.

Нежно почистване без да се губи влага

гел

Геловете за измиване от серия SPA technology са създаде според най-добрите СПА традиции и включва деликатни и ефективни компоненти за почистване и хидратация на кожата.

Гел за измиване „Естествена красота”

В основата на гела за измиване „Естествена красота” се съдържа нежен почистващ компонент, който често се използва в детската козметика и биокозметиката – кокамидопропилбетаин.

Кокамидопропилбетаинът е нежно повърхностно активно вещество, което се получава от кокосовото масло.

почистване

В състава на гела има компонент, който регулира себума – целулозен етер. Той притежава обезмасляващо действие, абсорбирайки мазнините в себе си, както гъбата водата. Освен това не дразни кожата, използва се в храните и медикаментите като стабилизатор и влагозадържащ компонент.

Целулозният етер е производно на целулозата, един от най-разпространените полизахариди, който се явява главна съставна част на клетъчната стена на растенията и осигурява здравина и еластичност на растителните тъкани.

Гел за измиване „Зелен чай”

Гелът за измиване „Зелен чай” съдържа нежни почистващи компоненти (кокамидопропилбетаин, целулозен етер), които внимателно отстраняват замърсяванията и себума без да нарушават бариерните свойства на епидермиса, като запазват естествения pH баланс на кожата. Измивният гел е обогатен със зелен чай.

Екстрактът от зелен чай е източник на витамини С, Е, В1, К, Е, Р, РР и етерично масло, съдържащо над 100 полезни за кожата компоненти.

зелен чай

Маслото съдържа най-богатия комплект от антиоксиданти, които защитават кожата от вредното въздействие на свободните радикали. Съдържащите се в него полифеноли предпазват от разрушаването липидния филм, укрепвайки епидермалната бариера и намалявайки трансепидермалните загуби на влага. Маслото увлажнява кожата и изглажда фините бръчки.

Гел за измиване „Океан от красота”

В състава на гела за измиване „Океан от красота” има комплекс от компоненти на натурално овлажняващия фактор на кожата (NMF): натриева сол на пиролидон карбонова киселина, млечна киселина и натриев лактат. Гелът е обогатен с аминокиселините на колагена и ретинол (витамин А).

Натриевата сол на пиролидон карбоновата киселина е натурална аминокиселина, която се получава от зеленчуци, захар или нишесте, и е в основата на естествения процес на хидратация на кожата.

океан от красота

Млечната киселина притежава най-силното хидратиращо действие от всички AHA киселини, тъй като се явява естествен овлажняващ компонент за кожата.

Натриевият лактат е производно на млечната киселина. Той се използва в хранителната промишленост като продукт, който задържа влагата и регулира киселинността.

Аминокиселините на колагена укрепват колагеновия „каркас” на кожата, вграждат се в структурата на колагеновите влакна, където работят като „резервни части”, а също така хидратират и придават еластичност на кожата.

Ретинолът (витамин А) притежава силни антиоксидантни свойства, успешно се бори със свободните радикали. Активира процеса на регенерация, след което кожата диша по-добре и се хидратира, в нея лесно проникват хранителни вещества. Също така ускорява процеса на деление на клетките, който с годините се забавя. С помощта на витамин А се стимулира синтеза на колаген.

Почиствайте и хидратирайте кожата с правилните продукти, за да запазите за дълго младостта и красотата си!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК