СМЕНЕТЕ ЗИМНИЯ ТОНАЛЕН КРЕМ С ПРОЛЕТЕН.

тонален крем

Сменете зимния тонален крем с пролетен.

Пролетта дойде, а с нея и времето да приберете дебелите дрехи, а с тях и зимния тонален крем. Сигурно сте съгласни с прибирането на дрехите, но сте изненадани за тоналния крем.

Ако сте от хората, които използват тонален продукт постоянно, значи много добре знаете, че има както зимен вариант, така и летен. И разликата между тях е голяма.

Но на тези, които използват тонални продукти от време на време, ще разкажем за разликата между тях.

тонален

Зимен вариант на тоналния продукт

През студеното време специалистите препоръчват да се използват тонални продукти, които осигуряват допълнителна хидратация, тъй като кожата през студения сезон много страда от сухота. Тези продукти притежават влажно покритие и през зимното време осигуряват комфорт и нежност. Но ако се използват продукти с много мазна основа през топлата пролет, има риск да се стече в деколтето.

Много жени използват през студеното време тонални продукти с плътна текстура, която създава ефект на маска. Тези продукти осигуряват перфектно и равномерно покритие, скриват пигментните петна, изравняват цвета и правят лицето като на порцеланова кукла. Но ако се използва през горещото време, кожата няма да може да диша. А тя ще иска точно това през първите топли лъчи на слънцето!

Пролетен вариант на тоналния продукт

Между другото, за пролетта е необходим един продукт, а за лятото друг. Пролетта е красива, но коварна, и само ни се струва, че е постоянно горещо. С идването на пролетта кожата получава силен стрес, причинен от ветровете, смяната на снега с дъжда, внезапната активност на слънчевите лъчи. От една страна, искате незабавно да се отървете от зимния тонален продукт и да преминете на флуид, но не трябва да бързате. Пролетта лошо си играе с вашата кожа. Пролетният тонален продукт трябва да има едновременно защитен фактор, добра хиратация и фактор, защитаващ от слънцето. Не е проблем, нали?

тианде

Технолозите няма да оставят кожата ви в ръцете на ветровете и снеговете, за вас те създадоха ефективни и качествени средства.

Кой продукт е подходящ за пролетта?

CC кремът от серия Fucoidan едновременно се грижи за кожата и маскира недостатъците й. Нито един друг продукт не е толкова подходящ за пролетта. Също така е лек и невероятно силен!

CC кремът е истински спасител в козметичния свят. Изглежда, че той може всичко: да изравни цвета на лицето, да скриe несъвършенствата по кожата, да защити от слънцето и да хидратира.

Благодарение на силния си състав (фукоза, хиалуронова киселина, витамин Е) продуктът защитава кожата не само от външните агресивни фактори, но и активно я подмладява, премахвайки от лицето фините бръчки и предпазвайки от поява на нови.

cc крем

Тоналният крем от серия Fucoidan добре маскира зачервяванията, разширените пори, пигментация и другите недостатъци. Кожата изглежда здрава и гладка.

Няма нужда да избирате цвят на продукта, защото „умният” крем от ТианДе идеално се адаптира към цвета на кожата и се слива с него без да изглежда като маска.

Безтегловно и надеждно прикриване на несъвършенствата. Грижа и защита, идеален цвят и хидратирано лице. Всичко това е възможно благодарение на CC крема от ТианДе.

Сега вие знаете не само за необходимата сезонна промяна на тоналния крем, но и кой точно продукт да използвате през пролетта!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК