БАЗОВА ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ (45 ДНИ)

Базова програма за детоксикация

Базова програма за детоксикация

Програма за детоксикация или ендоекологична програма за пречистване на организма (ендоекология – чистота на вътрешната среда на организма) има за цел да намали нивата на интоксикацията в тялото.

Твърде много химически вещества навлизат в нашия организъм. Съвременните хора, както от малки, така и от големи градове, са заобиколени от токсични вещества навсякъде. Вдишваме изгорели газове, често използваме некачествена и консервирана храна, пием некачествена вода, злоупотребяваме с лекарства, използвайки ги с или без причина.

Всяко химическо вещество, постъпило в организма в количество, способно да наруши жизненоважните му функции, се превръща в отрова – токсин. (от гръцки. toxon – „отрова“). Токсините не само навлизат в тялото отвън – с въздух, храна, вода, лекарства (екзотоксини), но също така се образуват вътре в нас (ендотоксини) през целия ни живот. Количеството на ендотоксините се увеличава, когато тялото се бори срещу заболявания на черния дроб, бъбреците и при метаболитни нарушения.

Токсините се натрупват в кръвта, лимфата, мастната тъкан, в междуклетъчното пространство, в ставите, мускулите.
Такова натрупване води до отравяне на тялото с токсични вещества. След прекарано инфекциозно заболяване, преяждане или прекаляване с алкохол, може да се предизвика остра интоксикация.

Симптоми за интоксикация са:

  • Главоболие
  • Слабост
  • Сънливост
  • Гадене

Всички тези симптоми бързо се появяват и след минути изчезват. Това се дължи на стремежа на тялото да премахне токсините.

Има и хронична, „увеличаваща се“ интоксикация, която е придружена от летаргия, слабост, умора веднага след събуждането, бърза умора и понижен здравен статус, увреждане на паметта, болка в мускулите, чести респираторни инфекции. Потенето може да се увеличи, апетитът намалява и сексуалната активност отслабва.

Решение.

Своевременното освобождаване на тялото от токсини е най-важният компонент от оздравителния процес! Първоначално природата се е погрижила за човека с цял „почистващ екип“, който работи за детоксикацията на организма – имунната система, стомашно-чревния тракт, лимфната системи, черния дроб, бъбреците, кожата…

Всички органи и системи работят непрекъснато, но, уви, те не са в състояние да издържат на натиска на модерната цивилизация и не могат да се справят с увеличеното натоварване. Ако един от органите не изпълнява „задълженията“ си, то тогава друг се отзовава за помощ. В резултат на това „помощника“ орган се оказва пренатоварен. В съвременните условия на живот организмът често не може да се справи сам с пречистването, той се нуждае от допълнителна подкрепа – детоксикация.

Базовата програма за детоксикация на компания ТианДе ще помогне да поддържате всички системи в организма, способни да се справят с извеждането на токсини.
Интоксикацията може да остане незабелязана (без симптоми). За да се предотвратят евентуални последици за вашето здраве се препоръчва прилагане на програмата 2 пъти годишно.
Имате нужда от специализирана програма за поддържане на конкретна система? Започнете с тази програма за детоксикация. Разтоварете тялото и преминете към програма насочена към конкретната система или орган.

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ I

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ. Продължителност – 15 дни

Черният дроб.

От пречистването на черния дроб и стомашно-чревния тракт зависи здравето на целият организъм. Черният дроб е един от най-важните органи за детоксикация и добър метаболизъм. Той изпълнява повече от 500 отделни функции в тялото и също така е „храносмилателен орган“, т.е е участник във всички видове метаболизъм, включително хормоналния. Той е основната биохимична лаборатория, основната охрана и филтър на тялото, проектиран да неутрализира вредни вещества, идващи отвън с храна, въздух, лекарства или отрови, които са се образували в самото тяло. Повечето токсини с кръвен поток навлизат в черния дроб, където се неутрализират. Здравият черен дроб е ключът към нормалната работа на червата. А нездравите черва „държат в напрежение“ цялото човешко тяло.

Учените са изчислили, че за 75 години живот през червата на човек средно преминават 30 тона храна и 50 000 литра течност. И до 30-годишна възраст в организма се натрупват от 5 до 16 килограма неразградени хранителни отлагания! Именно в червата започва затлачване. Ако неразградените хранителни остатъци не се изчистят и останат за дълго време, тогава те започват да се абсорбират в кръвта. Могат да доведат до застой в тазовите органи, проблеми на гениталната област, варикоза, разширяване на вените.

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ II

ОСНОВЕН ЕТАП. Продължителност – 15 дни

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ III 

ЗАКРЕПВАЩ ЕТАП. Продължителност – 15 дни

Може да създадете свое собствено меню или да използвате готовите решения от ТианДе. Корпорацията е разработила специално цяла колекция от хранителни продукти. Това са продукти:

– подходящи за разтоварване на тялото;

– нискокалорична, балансирана, лесно смилаема храна;

– баланс на компонентите, необходими на съвременния човек;

– естествени съставки;

– универсални целодневни храни.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК