ЛЮБИМИ ПОДМЛАДЯВАЩИ КРЕМОВЕ ОТ ТИАНДЕ

кремове

Любими подмладяващи кремове от ТианДе

Всяка една серия за грижа на компанията има своите последователи. За подмладяващите кремове за лице, които събраха най-възторжени отзиви миналия месец, ще ви разкажем сега.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СЕКРЕТ ОТ ОХЛЮВИ

Основата на този крем е муцин от охлюви, който съдържа огромно количество ценни козметични елементи, запазва младостта и свежестта на лицето.

Действието на муцина е подсилено с масло от ший, екстракт от алое вера, натриев хиалуронат и трехалоза.

секрет от охлюви

Маслото от ший идеално се грижи за всеки тип кожа, но особено забележимо е неговото положително действие върху зрялата и повяхнала кожа. Маслото възстановява „екосистемата” на епидермиса благодарение на голямото количество родствени на кожата липиди, които укрепват липидната бариера, повишават защитните свойства на кожната покривка, възстановяват жизнените сили на клетките.

Екстрактът от алое вера е източник на живителна влага за кожата. В неговия състав има биологично активни вещества, които проникват в нея четири пъти по-бързо и по-дълбоко от водата. Освен това, в състава на екстракта има витамини, минерали, аминокиселини, натурални антисептици (канелена и салицилова киселина, сапонини), които подхранват кожата, стимулират обмяната на веществата, процеса на регенерация и защитните свойства.

Натриевият хиалуронат е аналог на хиалуроновата киселина, естествен компонент на дермалната матрица на кожата. Благодарение на хиалуроновата киселина тя насища с влага, микрорелефът се изглажда, възстановява се еластичността. В допълнение, хиалуроновата киселина помага за по-дългото задържане на влага, възпрепятства дехидратацията.

Трехалозата защитава клетките на кожата от изсъхване, запазва тяхната биологична активност.

Кремът ефективно действа на повяхналата кожа и кожата с несъвършенства, дълбоко хидратира, възстановява и регенерира. Помага за подобряването на тургора, цвета на лицето, изглажда бръчките, забавя процеса на стареене на кожата.

ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЪЧКИ „TIBETAN HERBS”

подхранващ крем

Грижата за кожата задължително трябва да включва използването на нощен крем с насочено действие: неговите компоненти помагат на клетките на кожата по-бързо да се възстановят.

Подхранващият крем против бръчки има наситена плътна текстура, топяща се при допир с кожата. В неговия състава, освен екстракт от шафран и кордицепс, има и витамин Е и натриев хиалуронат.

Кремът дълбоко подхранва кожата, хидратира и стимулира обменните процеси в тъканите. Активира клетъчното дишане, нормализира функцията на мастните жлези. Спомага за намаляване на дълбочината на бръчките, повишава еластичността на кожата, възпрепятства стареенето.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ „FUCOIDAN”

Дневен и нощен крем в една опаковка – мечтата на всяка жена! Възстановяващият крем за лице „Fucoidan” е продукт две в едно!

Кремът работи едновременно в няколко направления и като цяло може да се нарече многофункционален продукт. Интензивното подхранване и дълбокото хидратиране се съчетават с подмладяващо и възстановяващо действие.

Възстановяващият крем за лице ще ви помогне да намалите изразителността на мимическите бръчки, а също така да спрете появата на нови. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителната и тази, която е подложена на стрес.

възстановяващ крем

В състава има фукоза и редица ефективни компоненти, които работят заедно.

Бета-глюканът е вещество, което се получава от протеините на пшеницата и овеса. Значително повишава активността на имунните клетки на кожата, в резултат на което тя става по-еластична и гладка. Бета-глюканът работи като антиоксидант и природен филтър за кожата, защитавайки я от вредното въздействие на околната среда. Имунните клетки, които той стимулира, унищожават бактериите и мъртвите клетки върху повърхността на епидермиса.

Натриевият хиалуронат е мощен овлажнител, който образува върху повърхността на кожата защитен филм и помага за задържането на влагата. Поддържа еластичността и предпазва от поява на бръчки.

Пантенолът е великолепно регенериращо средство, което нежно се грижи за кожата. Прекрасно я заздравява, прави я мека и нежна.

Витаминът Е е незаменим помощник в борбата за младостта на кожата. Активно се бори с бръчките и предпазва от тяхната поява.

Бетаинът е аминокиселина, която се получава от сока на цвекло. Притежава свойства да поддържа електролитният баланс на клетките, задържайки в тях молекули вода и не им позволява да проникнат през клетъчните мембрани. Освен това, бетаинът омекотява и изглажда кожата.

Възстановяващият крем идеално подхранва и хидратира кожата, укрепва горните слоеве. Спомага за намаляването на изразените мимическите бръчки, а също така спира образуването на нови. Способен е да възстанови дехидратираната и изтъняла кожа.

Кой е вашият подмладяващ крем?

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК