ПРОГРАМА „ПОДОБРЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО“

Програма Подобряване на дишането

Програма „Подобряване на дишането“

Програма „Подобряване на дишането“ ще помогне за укрепване на детоксикиращите свойства на бронхопулмоналната система, повишаване на защитата срещу алергени, инфекции и вируси, улесняване на дишането, като същевременно увеличава достъпа на кислород до тъканите на цялото тяло.

Може да забравите да ядете или пиете, но не можете да забравите да дишате!

Дишането е основата на живота, толкова е естествено, че не го забелязваме. Когато се роди дете, то веднага поема въздух и започва да диша. И ето вече е изправено пред възможността от инфекции. Децата се разболяват много често: остри респираторни инфекции, остри респираторни вирусни инфекции, аденоиди, хроничен ринит… Първо започва да страда бронхопулмоналната система. Тя е под огромен натиск още от детските ни години. Натоварването на дихателните органи се увеличава от замърсената екосистема, към всичко това се добавят изгорели газове, токсични съединения и вирусни атаки.

Токсините от тютюневия дим, емисиите на домакинските химикали, вредните съединения от замърсения въздух – те унищожават бронхиалните реснички, които спомагат за премахване на инфекциозниte причинители и вредните вещества от дихателната система.

ПРАВИЛНО ДИШАНЕ

За съжаление, ние не винаги дишаме правилно. Трябва да се диша през носа, тъй като въздухът в носа се загрява, изчиства се от прах и микроби. Дълбокото дишане (когато коремът се изпълва с въздух) е по-добро от плиткото дишане, тъй като в тялото навлиза повече кислород, подобрява се кръвообращението и храненето нa клетките. При плиткото дишане, малките алвеоли (въздушни клетки на белите дробове) не участват в него. Мръсният въздух, наситен с метаболитни продукти, застоява. Той влияе негативно на белите дробове и нарушава обменните процеси в организма. С други думи, бронхопулмоналната система е една от системите за детоксикация на организма.

Помислете за града, в който живеете, и каква е ситуацията в него по отношение на екологията. Колкото по-голям е той, толкова по-замърсен е въздухът! Опитайте се да наблюдавате качеството му у дома: вентилация, система за почистване, овлажняване. Обърнете внимание на дихателната си техника, поне 20-30 минути на ден вдишвайте дълбоко през носа, за да надуете корема си (диафрагмално дишане). След това издишайте бавно през устата си. Това насища кръвта с кислород. Колкото повече кислород има човек, толкова повече енергия получава. Освен това тялото приема тази енергия от мазнините. Кислородът навлиза в мастните клетки и ги разгражда до вода и въглерод, който се издишва като въглероден диоксид.

Доброто състояние на бронхопулмоналната система буквално ни позволява да дишаме дълбоко. Подобрява качеството на живот, дава енергия, подобрява мозъчната функция. Но когато има проблеми, тогава страдат много телесни системи, особено червата, черния дроб и други органи, които са отговорни за почистването му. Болестите на бронхопулмоналната система представляват около 40-50% от всички заболявания на съвременния човек. Помогнете си, като започнете с програмата.

Етап 1 – задължителни продукти
Продължителност – 1 месец
(да се повтори при необходимост)

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, с които може да допълните програмата по желание!

 

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК