РЕЛАКС ЗА ТЯЛОТО И ЗА КРАКАТА В ЕДНО ПАКЕТЧЕ!

тялото

Релакс за тялото и за краката в едно пакетче!

Искате да се отпуснете и да усетите удоволствието по цялото тяло? За тази цел не е задължително да се записвате за масаж. Може да помогнете на тялото си да усети лекотата с помощта на едно обикновено пакетче – солна ваничка за крака.

Именно солните ванички за крака са едни от най-ефективните начини да възстановите кръвообращението, да ускорите механизма и да помогнете на защитните функции на организма. Солният разтвор създава осмотичен ефект, който помага да се изведат вредните вещества, шлаките и токсините заедно с излишната влага.

сол

А също така ваната с морска сол насърчава появата на минерален микрофилм върху кожата (така наречения „солен плащ“), който възпрепятства попадането на бактерии върху кожата.

С помощта на солната вана може да помогнете на организма да ускори процеса на работа на имунната система и по-бързо да се възстанови след заболяване. Тъй като в състава на морска сол има компоненти, които играят важна роля за човешкото тяло (натрий, калий, бром, магнезий, йод, калций, флуор). Солните вани подобряват общото състояние както на здрав, така и на болен човек.

вана

От асортимента на компания ТианДе вече много години за бестселър и лидер в продажбите се явяват средствата с морска сол. Клиентите истински се радват на продуктите за приготвяне на вани за крака в индивидуални малки пакетчета.

В зависимост от добавките може да получите нужния за вас ефект. Само едно пакетче със сол и ще се почувствате страхотно!

китайски билки

Солна вана „Китайски билки“ с екстракти от растения се явява ефективно средство за премахване на умората и тежестта в краката. Притежава освежаващо и антисептично действие, осигурява прекрасен отслабващ ефект. В основата на продукта има морска сол, а също така екстракти от жгун корен и пелин. Ароматът на солните вани е пролетен и освежаващ.

лавандула

Солна вана за крака „Лавандула“ с етерично масло от лавандула ще помогне да се нормализира потенето, омекотява загрубялата кожа и мазолите, дълбоко почиства кожата, омекотява и я дезодорира. Ароматът на лавандула успокоява и отпуска, нормализира пулса и подобрява състоянието ви след дългия работен ден.

чаено дърво

Солна вана за крака „Чаено дърво“ съдържа легендарното масло от чаено дърво, което се смята за едно от най-силните природни антисептици и противомикробни компоненти. В състава е добавен екстракт от камелия, който също е известен със своята ефективност в борбата срещу микробите и бактериите. Хидратира, омекотява, успокоява кожата, защитава от раздразнение. Солната вана за крака нормализира потенето, не позволява на микробите да се размножават и предпазва от поява на неприятна миризма.

Пробвайте всички солни вани и изберете фаворита за тялото си!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК