САМО ТОЙ ВИ ТРЯБВА ПРИ ПЪТУВАНЕ

пътуване

Само той ви трябва при пътуване

Готови сте за пътуване и търсите продукт, който да ви е винаги под ръка, за натъртвания, контузии и ухапвания от комари. И също така да бъде наистина ефективен и бързо да възстановява кожата.

Има такъв продукт – това е балсама „Талисман“, който е в удобен саше формат!

талисман

В неговата основа има екстракти и масла от алтайски билки, а също така възстановяващ комплекс с прополис, пантенол и алантоин. Това са известни компоненти на фармацевтични продукти.

Балсамът нежно и ефективно въздейства на увредения участък на кожата, като оказва защитно, успокояващо и възстановяващо действие. Използва се за намаляване на сърбежа, намалява зачервяванията и раздразненията по кожата. Защитава от бактерии и отблъсква насекомите. А също така помага за бързото възстановяване на кожата след увреждане и слънчево изгаряне.

алтай

При нанасяне продуктът попива бързо, като оставя върху повърхността на кожата лек филм. Това създава защитна бариера и защитава от попадане на бактерии, а също така позволява на раните внимателно да се затворят без да образуват белези.

гел

„Талисман“ има консистенция на прозрачен гел, който не оставя следи по дрехите. Не съдържа парфюми, оцветители и парабени, притежава натурален аромат на билки.

Компактният формат е още една от причините „Талисман“ да бъде идеален другар за пътуване!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК