СИЛНИЯТ ВЯТЪР И БЕЗСТРАШНАТА ПРИЧЕСКА

вятър

Силният вятър и безстрашната прическа

Обикновен есенен ден… Вятърът нежно люлее почти оголените клони, локвите са леко покрити с тънък лед, а хората, увити в хиляди дрехи, се движат бавно и внимателно… И само на нея не й пука. На твоята прическа! На нея не й пречи силният вятър и дъжд, тя не се страхува от плътно прилепналата качулка, не се опасява от загубата на обем. Тя наистина е безстрашна!

прическа

Как да се сдобиете с такава супер прическа? Сега ще ви разкажем!

Използвайте стилизиращия спрей с алое „Обем и еластичност” на ТианДе, за да оформите прическата.

спрей

Какъв искаш да бъдеш днес?

Искате прическа с игриви къдрици? Няма нищо по-лесно! Оформете къдрици, както обикновено – навийте косата с ролки или маша, а след това фиксирайте с помощта на спрея. Предпочитате да сте естествени, но искате косата ви да придобие по-добър външен вид като на моделите от списанията? Измийте косата, леко подсушете с кърпа и използвайте спрея с алое, след това изсушете с помощта на сешоар. Косата ви ще придобие ослепителен блясък и прекрасен вид.

Липсва ви обем? Повярвайте ми, това изобщо няма да бъде проблем за вас. След като измиете косата, подсушете я с кърпа и напръскайте корените със спрея. След това изсушете косата, с четка повдигнете в корените. Естественият обем без излишно утежняване е готов!

коса

Косата ви постоянно е наелектризирана? Тя стърчи независимо какво е времето и не желае да ви се „подчини”? Нанесете спрея с алое от ТианДе върху суха коса в последния етап от оформянето на прическата и забравете за „глухарчето” на главата си. Сега всеки косъм е един до друг и тя изглежда просто великолепно.

Ако имате съмнения, че фиксиращият спрей ще навреди на косата ви, ние ще ги разсеем!

Съставът наистина е много добър!

В рецептурата на спрея са добавени алое и провитамин В5, за да получите заедно с прическата и нежна грижа.

Алоето е удивително растения, за чиито свойства дори има легенди. За пръв път алоето се споменава в ръкописите на древните шумери –  върху глинена таблица е била записана информация за лечебните му свойства. Жизнената дейност на това растение е невероятна: то може да живее без никаква вода около 7 години и въпреки това продължава да расте. Използва се от древни времена в медицината и козметологията. Притежава поразително широк спектър на действие – има бактерицидна активност, премахва дразнене, хидратира, заздравява организма, стимулира имунитета… Полезните му свойства може да изброяваме още дълго време. Алоето е богато на минерали, витамини, микроелементи и ферменти. Това растение съдържа практически цял ред аминокиселини, включително незаменими, а също така биологично активни вещества, моно- и полизахариди, вещества с анестезиращ ефект, етерични масла. Алоето със сигурност ще се хареса на косата ви!

алое

То благоприятно влияе на скалпа, помага при проблеми като пърхот, косопад, оплешивяване. Растението активира и подхранва космените фоликули, заздравява късащите краища. Косата става гъста, силна и блестяща. Удоволствие ще бъде нейното разресване! Без заплитания и възли, само здрава, гладка и красива коса!

алое

Още един ценен компонент на спрея за коса е провитаминът В5 (пантенол). Той обгръща всеки косъм с тънък защитен филм без да утежнява. По този начин защитава косата от ултравиолетовите лъчи, високите температури и други неблагоприятни действие на околната среда. Косата става лека, гладка, свежа, послушна. Лесно и приятно ще се оформи прическата. Приятен бонус: при използването на пантенол дебелината на косъма се увеличава с 10%, в следствие на това косата става по-гъста и обемна. Провитамин В5 прониква вътре във всеки косъм и поправя всички увреждания. Косата спира да стърчи във всички посоки, става гладка и с блясък.

Със спрея „Обем и еластичност” вашата безстрашна прическа е гарантирана!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК