ТИАНДЕ, СТРЕС И ПАНИК АТАКИ

стрес и паник атаки

Продукти на ТианДе по време на стрес и паник атаки

Днес ще ви споделим кои продукти на ТианДе може да приемате по време на стрес и паник атаки. Разбира се, това са два много сериозни проблема. Стресът е състояние на повишено напрежение в организма, който се появява като защитна реакция на определени неблагоприятни фактори. Това може да наречем краткосрочен стрес и не винаги е лош, защото по този начин ние успяваме да се справим с трудности на живота. Това ни прави по-умни, по-силни, по-зрели. А продължителният стрес има абсолютно противоположно действие на организма. Освен че превръща живота ни в кошмар, също така понижава защитните механизми и сили на организма и довежда до появата на физически заболявания.

Паник атаката е необяснима и мъчителна за човека. Тя представлява пристъп на тежка тревога, която е съпроводена със страх. Води до ускорен пулс и сърцебиене. По време на атаката човек може да усети тръпки, затруднено дишане, световъртеж. Паник атаките често са съпроводени със страх от смъртта и объркани мисли. Ако те се повтарят често, ви съветваме да поговорите със специалист психотерапевт. Нашите продукти тук не могат да ви помогнат, но има такива, с които може да избегнете или да намалите стреса, тоест да намалите негативното въздействие на стреса и паник атаките върху организма.

ОБОГАТЕН ГЕЛ С АРГИНИ И ГЛИЦИНИ „ACTIVE LIFE”

Той ще ви помогне да решите много задачи и проблеми, които често си поставяте, но не успявате да се справите с тях. И когато останат нерешени, сами си докарвате стрес. Благодарение на този гел, ще се справите с тях. Но ако все пак не успеете, няма да усетите стрес или напрежение.

Това малко саше съдържа едни от най-важните за организма вещества.

 • L-аргинин – аминокиселина за повишаване на устойчивостта на организма, укрепва имунитета и защитава от стареене, възпрепятства развитието на оксидативния стрес, помага да се намали образуването на лош холестерол. Това е важна аминокиселина за всеки. След 30-годишна възраст синтеза на L-аргинин намалява и е необходимо да се приема отвън.
 • Глицин – антистресова аминокиселина, която участва в много биохимични процеси в организма. Най-голямата му роля е в регулирането на нервните импулси, благодарение на това се стабилизира психологичното състояние на човека.
 • Витамин В5 или пантотенова киселина – играе ролята на катализатор, тоест засилва действието на L-аргинина и глицина.

Този комплекс от аминокиселини способства за поддържането на енергийния потенциал на организма. Повишава имунитета и подобрява настроението. Помага да се справите със стреса и по-точно със стрес, който е предизвикан от ежедневна преумора. Той ще помогне да възприемете по-добре новата информация, която получавате всеки ден.

Сутрин на гладно съдържанието на сашето се изстисква под езика и около 2-3 минути се задържа в устата. По този начин се усвояват напълно активните съставки.

Една опаковка съдържа 21 броя сашета. Това е достатъчно за превантивен курс – по 1 саше на ден. Но ако се намирате в продължителен и дълбок стрес, може да го приемате два или три месеца по две сашета на ден.

БИОЛОГИЧНО АКТИВНА ДОБАВКА „ФУ-СИН”

Тази добавка е силен природен адаптоген. Това е компонент, който, на първо място, засилва жизнените способности на организма и му помага да се приспособи към тези условия, в които се намира. Освен това, винаги защитава клетките от оксидантен стрес или мутации. В биологично активната добавка „Фу-син“ се намират четири от най-силните природни адаптогена:

 • Екстракт от женшен – „кралският корен на живота“, който дава на клетките жизнени сили и се бори със свободните радикали.
 • Екстракт от гъба кордицепс – силен природен адаптоген и природен антиоксидант, който повишава имунитета и неутрализира свободните радикали на клетъчно ниво.
 • Янтарна киселина – най-често се извлича от червено цвекло. Преди всичко това е природен адаптоген и източник на енергия за клетки. Освен това, тя подсилва дишането на клетките.
 • Екстракт от зелен чай – има силни антиоксидантни свойства и в него се съдържат специфични витамини B, C, P, PP, К, а също така и микроелементи, които предпазват от мутация на клетките.

В добавката също така има витаминен комплекс.

Заради активните си съставки „Фу-син“ предпазва организма по време на стрес, увеличава умствените и физическите способности и подобрява самочувствието и настроението.

При превенция е достатъчна 1 капсула на ден след хранене. По-добре да се приема сутрин, за да ви пази през деня. Ако преживявате по-силен стрес (у дома, на работа) може да го приемате в продължение на 2 или 3 месеца.

ЦИТРОКАЛЦЕВИТ

Този продукт е много важен при стрес и паник атаки. Изместването на киселинно-алкалния баланс в посока на повишаването на киселинността се явява главна причина за появата на болести в организма: онкологични, захарен диабет, преждевременно стареене, безсъние, остеопороза.

Най-голямото количество калций се намира в костите, но той е нужен и на мозъка, имунната система, черния дроб, бъбреците и мускулите. Липсата на калций се отразява на централна нервна система, като се появяват много микровъзпалителни процеси, по-често се боледува от психоемоционални разтройства, може да се появят алергични реакции. Заради това киселинно-алкалният баланс е важен както за емоционалното здраве, така и за психичното здраве.

 • Калциев цитрат – организмът много трудно приема калция, който получава отвън. Най-леката и най-добрата формула е калциев цитрат. Той има висока биологична достъпност, не се отлага в черния дроб и бъбреците като песъчинки. Настанява се в организма, където има най-голяма нужда от.него.
 • Витамин D3 – много важен витамин, който подобрява имунната система и помага да се усвои калция. В комплекса се съдържа 120% от препоръчаната дневна доза на витамин D3.

„Цитрокалцевит“ подобрява киселинно-алкалния баланс, прекрасно действа на централната нервна система, като я успокоява, нормализира фазата на съня и го подобрява. Може да кажем, че това е базов продукт на всяка една програма за възстановяване. Тъй като голяма част от заболяванията имат в основата си окисляване на организма.

Препоръчително е да се приемат по 4 таблетки на ден. Може да ги приемате наведнъж, ако нямате проблем със стомашно-чревния тракт. Най-добре се усвоява калция, когато се приема преди сън. Но ако усетите тежест в стомаха, може да добавите в чашата с вода сок от половин лимон. Но и ако това не премахва тежестта в стомаха, вземете две таблетки сутрин до 9:30 ч. и две преди лягане.

При лек стрес или превенция може да направите курс от 1 месец, а ако говорим за по-задълбочен и продължителен стрес, слаба имунна система, остеопороза е по-добре да го приемате по-дълго време – 3-4 месеца.

ФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС „ЗЛАТЕН АМАРАНТ“

Оказва противостресово действие на организма. Има уникален състав. Нито едно друго растително масло няма такъв състав: в него има най-голямо количество на сквален – 6%. Например, в маслиновото масло съдържанието на сквален е само 0,7%.

Скваленът е вещество, което попадайки в организма започва да взаимодейства с вътрешната вода и да образува голямо количество кислород. Така той насища клетките на мозъка, на белите дробове и на всички други органи в тялото. Именно той предпазва от мутация на клетките в организма.

Освен това, в комплекса има голямо количество на ненаситни мастни киселини Омега 3. Те не могат да се синтезират от организма, но са необходими на мембраните на клетките, за да бъдат силни и да ги защитават.

Има високо съдържание на витамин Е, или така наречения „витамин на младостта“. Той работи като капан за свободни радикали. Има и много предшественици на витамин А.

И този уникален концентриран състав действа на организма от главата до петите.

 • Има противостресово и антидепресивно действие, тоест активира хормона на щастието Серотонин.
 • Защитава клетките от окислителния стрес.
 • Насища органите с кислород.
 • Повишава имунитета и дава енергия.
 • Има противоракови свойства.
 • Много добре влияе на зрението и забавя стареенето на очите.

Златното амарантово масло в продължение на два месеца напълно възстановява всички показатели на черния дроб. А черния дроб отговаря за емоциите на раздразнителност, злоба, гняв. Затова след двумесечен прием, вие ще станете по-спокойни и по-уравновесени. Вече няма да реагирате толкова агресивно на външните фактори.

Препоръчителната доза е три капсули на ден по време на хранене. Една опаковка стига за 16 дни.

Амарантовото масло се препоръчва и за хора с дерматит, псориазис, херпес. Той бързо подобрява състоянието на кожата.

ПРОТЕИНОВ КОКТЕЙЛ С ТИКВА И ЛЕНЕНО СЕМЕ

Този коктейл много добре действа на централната нервна система на женския организъм и като цяло на целия организъм.

В продължение на няколко години едни от най-важните продукти на компания ТианДе са тези за рационално хранене. Те насищат организма с необходимите витамини, протеини, макро- и микроелементи.

Този протеинов коктейл с тиква и ленено семе е нискокалоричен продукт от висококачествени протеинови млечни суроватки и микс от растителни протеини от коноп, тиква и лен.

 • Помага да запазите теглото си по време на хормонален дисбаланс.
 • Действа успокоително на централната нервна система и заради това помага на жените да се борят с предменструалния синдром.
 • Помага на жените по време на менопаузата.
 • Освен това, той помага не само за намаляване на теглото, но намалява и чувството на тревожност и подобрява настроението.
 • Подобрява състоянието на кожата и косата.
 • Поддържа спокойното психоемоционално състояние на жената.

Едно пакетче съдържа 65 kcal и може да се приема по всяко време на деня. Дори се препоръчва се да се пие по време на диета. На първо място, защото съдържа всички заменими и незаменими аминокиселини, животински и растителни протеини, намалява апетита към сладкото.

В съдържанието на коктейла има идеалната комбинация на животински и растителни протеини – 55% суроватъчни и 45% растителни. Протеините се намират във всички органи, всяка клетка от организма съдържа протеини. Те са много важни за всеки процес в тялото: храносмилане, мисловна дейност, обмена на веществата, размножаване. Заради това е от голямо значение да се приемат протеини с храната и правилното им съотношение 55/45. Суроватъчният протеин има висока биологична ценност и превъзхожда всички други протеини. Неговият аминикиселинен състав е много сходен по състав на киселините на мускулната маса. Растителните протеини в този коктейл (тиква, коноп, лен) съдържат Омега 3, цяла група от витамини B, които са много важни за централна нервна система, почти всички заменими и незаменими аминикиселини и съдържат много необходими и лесно достъпни от организма макро- и микроелементи.

Освен това в съдържанието на коктейла има изсушена вътрешност на бобчета Рожков – заместител на шоколада. За разлика от шоколада, той спомага за стабилизирането на налягането, повишава имунитета, понижава чувството на раздразнителност, агресивност и има успокояващо действие. Също така намалява чувството на глад, което е важно за жените.

Има и екстракт от семена на грифония или както се нарича регулатор на настроението. Намалява чувството на тревожност и безпокойство.

Липоева киселина, която контролира апетита. Тя се отнася към силните антиоксиданти. Тази киселина спомага за изгарянето на мазнините и забавя стареенето на кожата.

В общи линии този коктейл е кладенец на витамини, източник на аминокиселини: натриев хиалуронат, L-карнитин, L-тартaрат, хром пиколинат. Тази комбинация е идеална за жени в период на менопауза, за момичета и млади жени, които изпитват предменструален синдром и за всички жени, които искат да бъдат стройни, красиви, млади и здрави.

Препоръчително е да се пият две порции на ден. Може да залеете съдържанието на пакета с нискокалорично мляко или с друго растително мляко по ваш вкус. Може да го приемате между храненията, вместо вечеря или след лека вечеря (60-70kcal).

НАПИТКА С МЕЛИСА И МАЙЧИНКА

Тя нормализира фазите на съня, има силен противостресов ефект и е необходимa за психоемoционалното равновесие на човека.

Хубавият сън е съществено важен за здравето. Сънят за човека е като храната, водата и кислорода. По това време се възстановява и обновява нервна система и се обновяват клетките на организма. Без пълноценна нощна почивка хората стават раздразнителни, разсеяни и имат слабо самочувствие.

Според традиционната китайската медицина, за да може човек да живее дълго, дните трябва да са наситени, а нощите – спокойни. За жалост, в наши дни много хора изпитват стрес, негативни емоции, което води до лош сън и се нарушават биоритмите, наречени още циркадни ритми. Точно тази напитка регулира тези ритми – сън и будуване.

Напитка се приготвя много лесно. В 150-170 мл. топла или студена вода се разтваря пакетчето и се приема 1-2 часа преди сън.

Не съдържа никакви оцветители, консерванти и усилватели на вкуса, но съдържа много активни антистресови комплекси от билки. Съставките му отпускат човека преди сън, намаляват вътрешното напрежение, нормализират изработката на хормона кортизол, нормализират фазите на съня. Благодарение на коктейла на сутринта човек се чувства отпочинал. Също така стабилизира работата на централна нервна система. Колко по-дълго се приема, толкова по-стабилен е ефекта.

 • Глицин – антистресова аминокиселина, която намалява психоемоционалното нервно напрежение.
 • Сок от цвекло – дава цвят на напитката. Съдържа янтарна киселина, която дава енергия на клетките, помага да се възстанови организма след тежки физически или емоционални напрежения.
 • Екстракт от шипка – според източната медицина това е поливитаминова напитка, защото е шампион по съдържание на витамин С, а в западната медицина смятат, че намалява пропускливостта и подобрява еластичност на кръвоносните съдове. Но традиционната китайска медицина гледа по по-различен начин на шипката – тя загрява мозъка и лекува студа на нервите, все едно завива нервите с топло одеяло.
 • Екстракт от майчинка – най-известният успокояващ екстракт. Използва се като продукт, който успокоява нервната система, намалява вътрешното напрежение, подобрява съня и добре действа на сърцето. Нормализира кръвното.
 • Екстракт от мелиса – укрепва нервната система и намалява напрежението.
 • Пектин – пречиства организма и стабилизира обмяната на веществата.

Това е много силен антистресов комплекс, защото всеки компонент засилва ефекта на другия.

РАЗТВОРИМА КАФЕ НАПИТКА С КЕДРОВИ ЯДКИ

Това е алтернативен вариант на кафето. Направена е в Горен Алтай. Не съдържа ГМО, консерванти и оцветители. Това е на 100% природен и натурален продукт. Въпреки че в името си съдържа думата кафе, тя не съдържа кофеин. Дава енергия, но не превъзбужда нервната система. Нормализира работата на стомашно-чревния тракт, подобрява умствената способност и активност на организма и укрепва имунитета.

 • Гъба чага – в източната медицина това е гъбата на безсмъртието, според алтайските шамани тази гъба се преборва с 100 болести. В тази напитка гъбата подобрява процеса на храносмилане и обмена на веществата, помага да се справите с умората, дава чувство на бодрост.
 • Цикория – това е заместител на кафето, който не съдържа кофеин. Препоръчва се на хора, които имат проблеми с наднорменото тегло, със захарния диабет, със сърцето и силно се препоръчва за бременни.
 • Червен корен – алтайските шамани го използват при много болести. Укрепва капилярните стени, подобрява функцията на мозъка, препоръчва се на мъже и жени, които не могат да имат деца.
 • Кедрови ядки – наричат ги още „златни ядки”, защото съдържат рекордно количество аминокиселини и практически всички известни групи витамини и висококачествени протеини. Прекрасно действа на сърдечно-съдовата система, ендокринната система и точно те придават на напитката приятен кедров вкус.

Този коктейл е подходящ за всеки – деца, възрастни, бременни, защото дава сила, бодрост и много витамини.

Необходимо е да се разтвори в 120-150 мл гореща вода. Може да я пиете и вечерно време, защото не възбужда нервната система. Освен това е природен източник на инулин, който се съдържа в цикорията. Инулинът е аминокиселина, която като попадне в организма работи като пребиотик, тоест спомага за размножаването на добрите бактерии в дебелото черво. Инулинът спомага за разграждането на мазнините и за енергията на човека. Знаете, че в дебелото черво се съдържа 75% от имунната система, заради това е важен за укрепването на имунитета.

Това е както вкусна, така и полезна напитка.

СТИК-БАЛСАМ „MINT CHERRY”

Стик-балсамът „Mint cherry” подобрява процеса на дишане. Знаете, че три дни може да не пиете вода, 40 дни да не ядете, но всяка секунда се нуждаете от въздух. Тоест дишането е една от главните жизнени потребности.

Ако имате запушен нос, мозъкът и белият дроб страдат от липсата на кислород, както и целият организъм. Този стик-балсам съдържа няколко натурални арома масла, които имат антибактериален и противовирусен ефект, повишават имунитета на слизеста носоглътка, имат противовъзпалителни и антисептични действия. Може да се използва превантивно по време на вирусни заболявания, в период на грип, настинка, хрема.

 • Масло от ментол – най-разпространеният компонент при запушен нос и силен природен антисептик.
 • Масло от евкалипт – помага за „отслабването“ на вирусите, намалявайки способността им да се прикрепят към лигавицата на носоглътката и нормализира процеса на дишане. Препоръчва се като профилактично средство срещу вируси и бактерии.
 • Борнеол – бори се с проблемите в цялата носоглътка и със запушения нос.
 • Екстракт от цветовете на диворастяща череша – силен противовъзпалителен ефект.

Лек, удобен и компактен – навсякъде ще е с вас. Ако сте на място, където има много хора. Веднага след напускането му може да използвате този стик. Защото има силен профилактичен противовирусен ефект.

Лесна употреба: първо го слагате в едната ноздра и правите три дълбоки вдишания и издишвания, а след това в другата.

Ако сте у дома и имате температура, хрема, настинка, може да го използвате през целия ден, защото ще ви помогне да оздравеете по-бързо. Намалява и интензивността на главоболията. Този стик е много ефективен и по време на ковид, грипове и други заболявания.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК