ЗЛАТНО ПРАВИЛО ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДОСТТА

младостта

Златно правило за запазване на младостта

В съвременния свят на безобидни житейски съвети или препратки към някакви си правила може лесно да получите свежа маска за лице от презрели домати и то безплатно!

Но ние не сме страхливи и в статията смело ще заявим, че знаем за златно правило за красота и сега ще ви го споделим! Да и маската от домати не е толкова лоша, тъй като в нея се съдържа огромно количество ликопин – вещество, което помага да се забави процеса на стареене и поддържа младостта на кожата.

Златното правило: сутрин не лежи – златен пластир залепи!

пластир

Но сериозно, ние наистина силно препоръчваме на всяка жена, която иска да запази младостта на кожата около очите, да постави сутрин под очите пластир. Самият процес не отнема много време и не представлява нищо трудно, но резултатът наистина е зашеметяващ!

Какъв е резултатът?

Преди всичко прилагането на златните пластири на ТианДе помага за изглаждане на мимическите и възрастовите бръчки. Всъщност, златните пластири „Пептиден микс” имат хидрогел, който съдържа невероятно количество пептиди, а също така и други не по-малко ефективни компоненти. Целият този уникален комплекс прекрасно хидратира кожата и я подхранва с хранителни вещества. Използвайки пластирите, може не само да достигнете бърз резултат (изглаждане на бръчките под очите, премахване на отоците, изсветляване на тъмните кръгове), но и да стартирате механизма за запазване на младостта на кожа благодарение на натрупващия ефект.

пластири

Като добавите към сутрешната си рутина златните пластири, ще получите не само свеж и отпочинал вид от сутринта, а ще инвестирате в удължаване на своята младост.

Как се използва?

Върху почистена кожа поставете пластирите под очите. Махнете след 15-20 минути. Необходимо е да се използва веднага след отваряне на опаковката.

Могат да се използват сутрин, а също така непосредствено преди важно събитие.

Също така силно се препоръчва да се използват околоочните златни пластири от хора, които много време прекарват пред мониторите, и от тези, които не могат да се избавят от навика да присвиват очите.

хидрогел

Златен състав

Солисти: пептиден нанокомплекс Matrixyl 3000, хидролизиран колаген, аминокиселина от царевичен глутен, алантоин.

Пептиден нанокомплекс Matrixyl 3000 – иновативно средство против бръчки. Матриксилът се състои от специфични компоненти – матриксини, които след нанасяне върху кожата попадат веднага в целта и активират процесите на регенерация на „уморените“ клетки. Матриксините се отнасят към молекули от специфичен вид, които са способни да въздействат на гените, стартиращи възстановяването. Това е идеален компонент за възстановяване на увяхналата и отслабена кожа. Препаратът ефективно работи против всеки вид бръчки – както мимически, така и възрастови.

комплекс

Хидролизираният колаген стимулира възстановяването на колагеновите влакна на дермата, подобрява плътността и тургора на кожата, образува върху нея защитен воал, защитава от загубата на влага.

Аминокиселина на царевичен глутен. Това са метионин, лизин и треонин. Метионинът ускорява регенерацията на кожата, участва в образуването на колаген и еластин. Лизинът се явява строителен материал на колагена, а треонинът осигурява кондиционирането на кожата, придава й мекота.

глутен

Алантоинът първо бил открит в ембрионалните тъкани на птиците („алантоис” – име на една от ембрионалните мембрани), където от него зависи образуването на ембриона и растежа на тъканта. В състава на козметичните продукти алантоинът оказва регенериращо действие, омекотява и успокоява кожата, защитава я от негативно въздействие на външния фактори.

Правилата съществуват, за да се нарушават?

Може би, но не и нашето златно правило! Използвайте златните пластири на ТианДе, за да запазите младостта и красотата на кожата около очите и винаги изглеждайте зашеметяващо!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК