ДЕТСКИ КРЕМ С ПРЕБИОТИК: НАЙ-ДОБРОТО ЗА ДЕЦАТА!

детска кожа

Детски крем с пребиотик: най-доброто за децата!

Изглежда, че изборът на детски крем е много лесна задача: вземаш от магазина който и да е продукт, маркиран с „0+” и това е всичко. Това означава, че може да се използва от раждането, ефективно и безопасно. Но не, най-важното е да се обърне внимание на състава. Представете си, дори в детските продукти понякога използват вредни за кожата на децата съставки. Могат да съдържат парабени, синтетични аромати и др.

Някои майки се притесняват и предпочитат съвсем натурална алтернатива. Например, слънчогледово, прасковено, кокосово масло или зехтин за омекотяване и овлажняване, нишесте вместо прах и т.н. Но тогава трябва да се редуват, за да се осигури всичко необходимо.

Компания ТианДе разработи продукт, който е истински помощник на всяка майка – детски крем с пребиотик и масло от макадамия, който се справя едновременно с няколко проблема.

детски крем

Но защо при идеалната детска кожа възникват проблеми?

Най-основната причина е несъвършения процес на терморегулация. При малките деца все още не е развит този механизъм и потните жлези работят слабо.

Друг аспект – кожата на малките деца я уязвима заради дебелината на епидермиса и тънкия рогов слой. Заради това лесно се появяват раздразнения и драскотини.

Слънцето е коварен враг на кожата. Бебетата нямат естествена защита от ултравиолетовите лъчи. Крайно нежелателно е да бъдат под открито слънце, тъй като пигментообразуващата функция при тях е намалена.

Нивото на pH на кожата при децата е много по-ниско, отколкото на възрастните, заради което върху нея с лекота се размножават патогенни микроорганизми. За да предпазите детето от кожни инфекции, трябва старателно да се грижите за хигиената.

И това са само част от проблемите с детската кожа. Точно тук може да добавим и атопичен дерматит, обрив от памперса, дерматити и др.

За да решите тези проблеми, бебето трябва да има своя козметична чантичка! А в нея – хубав крем за грижа. Такъв, като детския крем с пребиотик „Имувенок”.

Голяма грижа за най-малките

Кремът е предназначен за нормална, чувствителна и проблемна детска кожа още от раждането. Може да се нанася под памперса – образува водоустойчив слой, който създава липиден филм, защитавайки кожата от раздразнения.

Съставките на продукта са най-ефективните!

Пребиотик Biolin P – това е силна поддръжка на микробиотата на бебешката кожа. Като бариера той я защитава от обриви и раздразнения, деликатно се грижи за нежната кожа. Помага за предотвратяване на обрив от всекидневно ползване на памперс и работи като антимикробен щит срещу различни външни фактори. Работи в пълна хармония с кожата на детето без да нарушава естествената миркобиота. Основното е, че помага да се справите с обриви и раздразнения.

Маслото от макадамия е едно от най-ценните. То съдържа витамини от група B, PP, E и С, голямо количество протеини, много микро-, макроелементи и полезни киселини. Маслото от макадамия притежава уникални свойства.

макадамия

То бързо омекотява кожата, подхранва я, помага при лющене и възпаления. Тази съставка практически е хипоалергенна, което се явява огромен плюс за детската козметика. Маслото поддържа защитните функции на кожата, действа като емолиент, а също така оказва регенериращо действие.

Пантенолът или провитамин B5 е един от най-популярните компоненти за здравето на детската кожа. Той стимулира процесите на регенерация на клетките, помага да се справите дори с много сухата кожата и премахва раздразнението. Също така укрепва естествената защитна бариера на кожата и интензивно я хидратира. Пантенолът в състава на крема помага за намаляване на зачервяванията и успокоява кожата на бебето.

пантенол

Витамин Е играе ключова роля за здравето на кожата. Основната му функция за детската кожа е да регенерира и заздравява. Витамин Е помага да се поддържа нивото на влага, намалява появата на алергични реакции, възпаления, раздразнения. Защитава кожата от въздействието на вредни външни фактори, спомага за бързото заздравяване на наранявания, отлично подхранва кожата.

Заедно тези съставки даряват на детската кожа качествена грижа. С „Имувенок” няма да се притеснявате за кожата на вашето дете!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК