ПОСТАВИ, НЕ МУ МИСЛИ! ПЛАСТИРИ ЗА БОЛКА.

фитопластири

Постави, не му мисли! Пластири за болка.

Не веднъж сте чували от близки, че китайските пластири им помагат да се възстановят, но вие никога не сте пробвали този продукт? Предлагаме ви веднъж и завинаги да махнете тези съмнения и да се убедите, че малко парче пластир наистина е способно да премахне дискомфорта в мускулите и болката в тялото.

Какви са тези пластири?

Пластирите, или с други думи фитопачове, са съвременен продукт, чийто прототип са превръзките и компресите на Древен Китай. Всъщност, това са пластири, които са пропити със специални съставки.

Фитопачовете за тяло представляват няколко универсални природни технологии за поддържане на отлично самочувствие. Първо, активният състав е комплекс от ценни растения и натурални компоненти. Второ, доставянето на полезните вещества в организма става по най-естествения и безопасен път – чрез кожата, трансдермален способ.

В традиционната китайска медицина този метод се използва от незапомнени времена и дори днес се прилага много често. По ефективност трансдермалната терапия е еквивалентна на акупунктурата.

Какви видове има?

Международната корпорация ТианДе много трепетно и с дълбоко уважение се отнася към традиционната китайска медицина и в асортимента си от автентични продукти, разбира се, има фитопластири. Компанията има четири вида.

  1. Фитопластир за тяло „Янканг”

В превод от китайски език означава „здрави стави”.

янканг

Фитокомплексът в състава на пластира притежава релаксиращо и противовъзпалително действие, помага за намаляване на дискомфорта, стимулира обменните процеси в областта на ставите.

  1. Фитопластир за тяло „Вутонг”

В превод от китайски език означава „без болка”.

вутонг

Фитокомплексът в състава на пластира помага за намаляване на дискомфорта, благоприятно влияе на състоянието на ставите и мускулите.

  1. Фитопластир за тяло „Чжуйфен форте”

чжуйфен

Върху опаковката са изобразени оризови тераси. Техните вълнисти линии, отиващи в далечината, наподобяват структурата на мускулите в тялото и това говори достатъчно за тяхното основно действие.

  1. Фитопластир за тяло „Яошен форте”

На опаковката е изобразен величествен водопад, символизиращ пикочно-половата система и основното им направление.

яошен

Активните компоненти на пластирите благоприятно влияят на състоянието на бъбреците и пикочно-половата система, помагайки на мъжете да възстановят своята увереност.

Къде да залепите?

Фитопластирите не трябва да се залепят в областта на сърцето, подмишниците, върху засегнати участъци по кожата и открити рани.

Поставянето на пластирите трябва да бъде на точно определено място, върху така наречените точки. За да разберете къде каква точка се намира и къде конкретно да залепите пластира, разгледайте илюстрациите.

Абсолютно всеки един пластир може да се използва в следните случаи.

При дискомфорт в долната част на гърба въздействайте на точките VB 34, VB 30, VB 31, V 23, V 40.

дискомфорт

При умора въздействайте на точките V 38, V 62, GI 4.

пластир

При главоболие залепете малко парче пластир върху слепоочията и допълнително на точките GI 4, Т 14.

главоболие

Животът е нещо непредвидимо и никой от нас не знае кога може „да прихване” синдрома на болката. Разбира се, най-добре е никога, но ще сте по-спокойни като се запасите с фитопластирите, които помагат за бързото премахване на дискомфорта и подобряват самочувствието.

Дръжте наблизо пластирите на ТианДе, за да бъдете винаги активни и подвижни!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК