ИЗМИВАНЕ С ПУДРА ОТ ТИАНДЕ

ПУДРА

Измиване с пудра от ТианДе

Грижата за кожата е доста обширна тема. Но качествената грижа е невъзможна без качествено почистване на лицето. Парадоксът е в това, че трябва да се почиства два пъти на ден, след сън и преди сън. Най-често сутрин и вечер. И тази важна процедура винаги е травма за кожата, защото премахваме нейната естествена защита. И колкото по-нежно е почистването, толкова по-добре. В асортимента на корпорацията ще откриете гелове, пяни, млека за измиване – продукти за деликатна грижа. А наскоро се появи и още един шедьовър на корпорация ТианДе, който със сигурност ще бъде оценен не само от притежателите на мазна и чувствителна кожа, но от абсолютно всички жени. Това е ензимната пудра за измиване.

Какво изобщо е това?

За тези, които не са запознати с такъв вид продукт като ензимната пудра, може да им се окаже леко абсурдно и да се чудят как е възможно да се измива кожата с пудра?

измиване

Ще побързаме да ви уверим, това е напълно реално, а също така и работи! В опаковката има суха пудра, която с помощта на вода се превръща в кремообразна пяна за измиване на лицето. С този продукт идеално ще завършите процедурата по почистване.

Пудрата има интересен ефект. Сигурно, всяко момиче иска да почисти перфектно кожата си, особено тези с мазна кожа. Но знаете, че не трябва да се прави така – в отговор на такава агресивна процедура кожата започва да произвежда повече себум. Ензимната пудра осигурява това перфектно почистване, но то е нежно и деликатно. Не е необходимо да се използва и всеки ден – 3-4 пъти в седмицата е напълно достатъчно. Ако кожата е много суха – 1-2 пъти.  Като интензивност на въздействие е нещо средно между пилинг и класическа пяна за измиване.

За кого е подходяща?

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа: успокоява чувствителната, матира мазната. Спомага за лесното излющване на вроговените клетки, дълбоко почиства порите. В резултат освежава цвета на лицето, кожата се обновява и започва да диша, става по-мека и нежна.

пудра

Какво има в състава си?

Царевично нишесте – природен абсорбент и абразив, помага да се контролира блясъка и себума, прави кожата гладка.

Оризово нишесте – абсорбент, който матира кожата, оказва избелващо, успокояващо и омекотяващо действие, прави кожата кадифена.

Микрокристална целулоза – нежен абразив и абсорбент, осигурява нежно излющване на кожата.

Алантоин – защитава кожата, изглажда неравностите, помага за възстановяването на кожната покривка.

Папаин – растителен фермент (ензим), премахва възпалението и ускорява заздравяването.

папаин

Какво да очакваме от ензимната пудра?

Веднага ще забележите, че кожата ви е станала по-гладка и мека. Тя ще засияе и ще изравни цвета си.

При редовна употреба се почистват каналите на мастните жлези, постепенно ще намалеят възпалителните процеси и черните точки. Ако върху лицето има много гнойни възпаления, използвайте пудрата като маска: внимателно, без да търкате, измийте.

кожа

Задължително пробвайте нежното почистване на кожата с помощта на пудра! Сигурни сме, че резултатът ще ви хареса!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК