НЕ РЪЦЕ, А ШКУРКА! КАК ДА ПРИВЕДЕТЕ РЪЦЕТЕ СИ В РЕД?

ръце

Не ръце, а шкурка! Как да приведете ръцете си в ред?

Капризното пролетно време оставя неприятен отпечатък като лющене и раздразнения върху кожата на вашите ръце? Трябва бързо да я спасите!

Ще ви препоръчали превъзходния комплект от продукти, които бързо ще възстановяват гладкостта и нежността на кожата на вашите ръце!

Запознайте се с комплекс „Копринено съвършенство“!

В него ще откриете три продукта.

  1. Пилинг гел за дълбоко почистване на кожата.

пилинг

Този пилинг за ръце работи на принципа на скраб. Този метод за почистване осигурява на кожата максимална и деликатна ексфолиация. Активните компоненти на пилинга работят с мъртвите люспи на вроговения слой и без проблем ги отстраняват, като оставят кожата копринена и отворена за приемане на всички питателни компоненти на следващите продукти за грижа.

  1. Нежен солен скраб за подобряване на кръвоснабдяването и за възстановяване на гладкостта на ръцете.

Нежният солен скраб има кремообразна текстура, която е наситена с микрогранули на морска сол. По време на SPA процедури минералните кристали много добре почистват, насищайки я с микроелементи и постепенно се разтваря върху нея, а вие се наслаждавате на приятния аромат.

скраб

В основата на продукта има морска сол.

В морската сол, освен натриев хлорид, има над 80 полезни за тялото микроелементи, сред които натрий и калий, които допринасят за почистване на кожата. Калцият заздравява малките увреждания, магнезият забавя процесите на стареене, силицият подпомага укрепването на тъканта. Също в състава на скраба има манган, мед, бром, селен, йод, хлор, желязо и цинк. Благодарение на такъв мощен комплекс кожата става гладка и копринено нежна.

  1. Крем за хидратация, подхранване и възстановяване на кожата.

Хидратиращият крем за ръце интензивно овлажнява и омекотява кожата. Дава й нежен и лек аромат. Възстановява епидермиса, отстранява лющенето, ускорява обновяването на кожата и заради богатия си състав стимулира синтеза на колагеновите влакна.

крем

Нанесете крема в плътен слой върху почистена и подхранена кожа на ръцете. Важно е да оставите за няколко минути, за да подействат активните компоненти на продукта като подхранваща и хидратираща маска. За подсилване на ефекта може да поставите полиетиленови ръкавици.

Сега ръцете ви изглеждат безупречно. Насладете се на тяхната мекота!

„Копринен“ подарък

Комплектът „Копринено съвършенство“ е опакован в малка прозрачна козметична чантичка. Удобно е да я носите със себе си на спа или в банята, а също така е подходяща за подарък на близък.

Възстановете кожата на ръцете си с помощта на „копринения“ комплект!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК