ОТБОРНА РАБОТА: 8 ПРОДУКТА ПРОТИВ АКНЕ

акне

Отборна работа: 8 продукта против акне

Тамара и аз сме приятелки, и на двете ни излизат пъпки по едно и също време. Тази ситуация е позната на много момичета. Още вчера във видеочата видях огромен „проблем” върху носа на моята приятелка, а днес аз се оказах в такава ситуация. Редовно, съчувствайки една на друга и обединявайки сили, приятелките започват да търсят в интернет продукти за премахване на този визуален кошмар.

акне

Препоръчваме ви да не отивате много далеч и да изберете серия с продукти с растителни компоненти, която ефективно се бори с акнето. В серия Master Herb ще откриете следните продукти:

ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ

Гелът е създаден за всекидневно почистване на проблемната кожа. Меко и ефективно почиства, нормализира дейността на мастните жлези, премахвайки излишния себум и възстановявайки pH-то на кожата. Продуктът образува мека пяна, помага на кожата да се успокои, премахва зачервяването и възпалението, при това не изсушава кожната покривка.

master herb

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН ЛОСИОН

Растителните компоненти в състава успокояват кожата и помагат за бързото премахване на зачервяването. Лосионът притежава дезинфекциращи и стягащи свойства, спомага за нормализирането на мастните жлези и възстановяването на pH-то.

лосион

КРЕМ ПРОТИВ АКНЕ И БЕЛЕЗИ

Продуктът съдържа растителни съставки, които помагат в борбата с акнето и едновременно с това запазват хидробаланса в норма. Наситеният крем помага за изравняването на тена и подобряването на микрорелефа на епидермиса. Също така редовното използване на крема предотвратява образуването на белези.

master herb

БИОКОМПЛЕКС

Ускорява заздравяването на акнето и предпазва от неговото разпространение. Този продукт е като бърза помощ за решаване на проблеми с акнето, като спомага за бързото му премахване и предотвратява появата му. Гелът помага да се намали възпалението, свива разширените пори и изравнява повърхността на кожата. Нанасяйте продукта локално върху и около огнищата на възпалението поне 2-3 пъти на ден.

master herb

ПЛАСТИРИ ЗА НОС

Почистващите пластири за нос „Бамбуков въглен” и „Чисти пори” моментално избавят кожата от черните точки и запушените пори. Създавайки ефекта на компрес, пластирите стимулират обменните процеси в клетките на кожата. Това се случва благодарение на съдържащите в козметичния продукт активни съставки.

пластири

МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ АКНЕ И БЕЛЕЗИ

Мулажната маска ефективно почиства повърхността на кожата, нормализира прекомерната секреция на мастните жлези, свива порите и предпазва от появата на акне. Помага за изравняването на микрорелефа на епидермиса, облекчава възпалението и зачервяването, премахва петната и белезите, образували се в резултат на акне. Маската се препоръчва да се използва всеки ден в продължение на две седмици, а след това 2-3 пъти през седмицата.

пластири

ХИДРОГЕЛОВИ ПЛАСТИРИ

И черешката на тортата са пластирите против акне. Помагат надеждно да се скрият пъпките от любопитните очи! Хидрогеловите пластири съдържа смола от босвелия и абсорбенти, и точно те работят върху кожата в експрес режим: изсушават възпалението, помагат за ускоряването на процеса на съзряване, „издърпват” съдържанието, а също така намаляват риска от образуване на белези и следи от постакне.

акне

Между другото, тънкият незабележим пластир може да се използва по два начина: под грима или над него. Независимо, че пластирът залепва върху върха на пъпката, той не се набива на очи. Дори бихме казали, че подобрява визията, като изравнява релефа на кожата.

Докато си живеете живота, малките хидрогелови пластири решават проблемите с акнето.

Сега знаете какво ще ви помогне да се избавите от пъпките! Звъннете на приятелката си и споделете вашето откритие!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК